Χάρης Σωφρονάς: Ο νικητής του Απόλυτου Διαδικτυακού Old School Πρωταθλήματος! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Χάρης Σωφρονάς: Ο νικητής του Απόλυτου Διαδικτυακού Old School Πρωταθλήματος!

Ο Χάρης Σωφρονάς είναι το άτομο που κατόρθωσε να αναδειχθεί στον μεγάλο νικητή του Απόλυτου Διαδικτυακού Old School Πρωταθλήματος! 


Οι μονομάχοι αυτού του πρωταθλήματος καλούνταν να διαμορφώσουν την τράπουλα τους, με κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν και από τις 5 Season του ''Yu-Gi-Oh! Duel Monsters" (πατήστε ΕΔΩ για να τις δείτε όλες).
  
Ο Χάρης Σωφρονάς πέτυχε να διαμορφώσει μια αρκετά ισχυρή και αποτελεσματική τράπουλα και η οποία ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί από τους αντιπάλους του. Σαν αποτέλεσμα ο πρωταθλητής συνέθλιψε όποιον τόλμησε να τα βάλει μαζί του, καταδικάζοντας τον να ζήσει αιώνια στο αφιλόξενο Βασίλειο Των Σκιών!
(To παραπάνω Deck είναι εκείνο που πέτυχε να κερδίσει το Απόλυτο Διαδικτυακό  Old School Πρωτάθλημα και να κάνει τον Χάρη Σώφρονα πρωταθλητή!)

Κοιτάζοντας το Deck του πρωταθλητή, βλέπουμε πως έχει βασίσει κυρίως την στρατηγική του σε ένα συγκεκριμένο αρχέτυπο, το "Valkyrie Archetype". Έχοντας λοιπόν ως βάση αυτό το αρχέτυπο, δόμησε την καταστρεπτική του στρατηγική! Εκμεταλλευόμενος την σημαντική συνεργία που έχουν οι Βαλκυρίες μεταξύ τους, μπορούσε να καταστρέφει τέρατα του αντιπάλου (Valkyrie's Embrace, Valkyrie Zweitte), να προστατεύει αποτελεσματικά τις Βαλκυρίες του (Valkyrie Brunhilde, Goddess Urd's Verdict), να επηρεάσει αρνητικά την ροή της τράπουλας του αντίπαλου (μέσω της συνεργασίας των ''Godesses'' καρτών του) ή και ακόμη να αποτελειώσει τον αντίπαλό του σε έναν γύρο συνδυάζοντας τις κάρτες Ride Of The Valkyries και Mischief Of The Time Goddess! Παράλληλα η Valkyrie Dritte και η Valkyrie Zweite βοηθούσαν το παιχνίδι του πρωταθλητή να είναι πιο αποτελεσματικό, καθώς, όταν αυτές καλούνταν, η πρώτη του έδινε τη δυνατότητα να πάρει από την τράπουλά του μια Valkyrie κάρτα και η δεύτερη του έδινε τη δυνατότητα να πάρει μια "Continuous Spell" από το νεκροταφείο του.  
Αξίζει να σημειωθεί, πως οι υπόλοιπες κάρτες που χρησιμοποίησε ο πρωταθλητής, αν και δεν συγκαταλέγονταν στο "Valkyrie Archetype", φρόντισαν να ελαχιστοποιήσουν τις αδυναμίες του. Ειδικότερα, η στρατηγική αυτή φάνταζε κάπως ''ασταθής'' και μπορεί ο πρωταθλητής να μην είχε τις κάρτες που χρειαζόταν για να αναπτύξει το παιχνίδι του. Έτσι λοιπόν, ο πρωταθλητής  χρησιμοποίησε κάρτες που καθυστερούσαν τον αντίπαλο σε περίπτωση που το παιχνίδι του ''κολλούσε'' (Fairy Box, Dark Sanctuary), ενώ παράλληλα χρησιμοποίησε μια έξυπνη στρατηγική για να ενισχύσει τη ροή της τράπουλας του, στηριζόμενος στο ''Card Of Safe Return'' και σε αρκετές κάρτες που είχαν την δυνατότητα να επιστρέψουν από το νεκροταφείο οι ίδιες (Revival Jam, Twin-Head Behemoth) ή να επιστρέψουν άλλες (Water Of Life, Iron Cage, Call Of The Haunted)!
 
Αν σας αρέσουν τα Old School πρωταθλήματα και θα θέλατε να συμμετάσχετε σε κάποιο νέο, μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα, για να ενημερωθείτε άμεσα για σχετικές δημοσιεύσεις.

https://m.facebook.com/YuGiOhGreekFans/

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->