Η ιστορία του Warrior Of Zera (Γ' Μέρος) - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Η ιστορία του Warrior Of Zera (Γ' Μέρος)

Στα δύο προηγούμενα μέρη είδαμε τα δύο πιθανά μονοπάτια που ήταν δυνατόν να ακολουθήσει ο Warrior Of Zera, εφόσον κατόρθωνε να ανακαλύψει το Sanctuary In The Sky! Στα δύο επόμενα μέρη θα δούμε τα άλλα δυνατά μονοπάτια που θα μπορούσε να διασχίσει ο πολεμιστής μας και τα οποία δεν έχουν σχέση πλέον με την ανακάλυψη του Sanctuary In The Sky. Έχουν σχέση απλώς με την ικανοποίηση της δίψας του πολεμιστή για την απόλυτη δύναμη! Εδώ λοιπόν θα δούμε την σύναψη συμμαχίας του Warrior Of Zera με σατανικά πλάσματα της αβύσσου, τα Archfiends και το σχέδιο του να κατακτήσει τις σκοτεινές τους δυνάμεις!


-Pandemonium: O πολεμιστής αδυνατεί να ανακαλύψει το Sanctuary In The Sky και να γίνει ο Αρχάγγελος του, κατακτώντας έτσι την τρομερή δύναμη που επεδίωκε. Απελπισμένος ίσως που δεν μπορεί με τίποτα να το ανακαλύψει, βρίσκει άλλο τρόπο να ικανοποιήσει την ακόρεστη δίψα του για δύναμη! Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, συναντά δαιμονικά όντα του σκοταδιού, τα Archfiends, τα οποία πιθανόν του υπόσχονται πως θα έχει την δύναμη που ποθεί. Ο πολεμιστής μας έχοντας απελπιστεί, ενδίδει στον πειρασμό που του παρουσιάζεται μπροστά του! Οπως διαβάζουμε στο κείμενο της κάρτας του Warrior Of Zera, εκείνος φαίνεται να πολεμούσε συνεχώς τον πειρασμό να συνεργαστεί με σατανικές οντότητες για να κατακτήσει αυτό που ποθούσε: ''To escape the temptation of evil fiends, he fights solo day by day." Μα τελικά ο πολεμιστής δεν αντέχει να πολεμά άλλο για το μακρινό Sanctuary In The Sky, λυγίζει...  Συμμαχεί με τα δαιμονικά Archfiends και κατευθύνεται μαζί με εκείνα στο σκοτεινό τους άνδρο, το Pandemonium.


-Archfiend General: Πλέον ο πολεμιστής μας, μαζί με τα Archfiends, εδρεύει στο Pandemonium, ένα μέρος κάτω από τη γη και το οποίο θυμίζει την κόλαση. O Warrior Of Zera σιγά-σιγά εγκαταλείπει την ανθρώπινη υπόσταση του και μετατρέπεται σε Archfiend. Παρατηρούμε πως πιθανόν καταφέρνει να κατέχει σημαντική δύναμη ανάμεσα στα Archfiends, καθώς έχει τον τίτλο του "στρατηγού" ανάμεσα τους. Ο μόνος ίσως που είναι ανώτερός του, είναι ο αυτοκράτορας των Archfiends, ο Archfiend Emperor, the First Lord of Horror. Ο λόγος που υποστηρίζεται αυτό είναι πως βλέπουμε τον Archfiend General (μαζι με τον Archfiend Soldier), να είναι μπροστά από το θρόνο του  Archfiend Emperor, The First Lord Of Horror και να φαίνεται σαν να παίρνει διαταγές από εκείνον.
Αξίζει να σημειωθεί το Effect του Archfiend General: ''You can discard this card to the Graveyard to add 1 "Pandemonium" from your Deck to your hand. If this card is on the field but "Pandemonium" is not on the field, destroy this card.''. Μεσω λοιπόν της "διαμεσολάβησής" του ''στρατηγού'', (γίνεται ''discard'' και "παίρνεις" στο ''χέρι'' σου το Pandemonium), το Pandemonium πλέον είναι πιο εύκολο να εξαπολύσει την σκοτεινή δύναμη του στο κάτω κόσμο, ισχυροποιώντας έτσι τον ίδιο και τα Archfiends! Κοιτάζοντας πίσω από τη φιγούρα του Archfiend General, παρατηρούμε το πράσινο φως που ακτινοβολεί το Pandemonium.


-Μazera De Ville: O Warrior Of Zera, όσο περνάει ο καιρός, αποκτά όλο και περισσότερη δύναμη και κατορθώνει να μεταμορφωθεί σε ένα ισχυρότερο πλάσμα με δαιμονική όψη, τον Mazera De Ville! Όπως βλέπουμε και στο Summon Condition του σατανικού πλάσματος, ο πολεμιστής μας, πρέπει να θυσιάσει την ανθρώπινη ιδιότητά του για να μεταμορφωθεί στον Mazera De Ville. Παράλληλα είναι απαραίτητη η παρουσία του Pandemonium για την επιτυχημένη μεταμόρφωση του: ''This card cannot be Normal Summoned or Set. This card cannot be Special Summoned except by Tributing 1 face-up "Warrior of Zera" on your side of the field while "Pandemonium" is on the field''. Φαίνεται λοιπόν πως με κάποιο τρόπο το Pandemonium συνέβαλλε στην μεταμόρφωση του πολεμιστή μας σε Mazera De Ville (μέσω ίσως κάποιου βωμού του, προορισμένο για την διεξαγωγή τελετών, τον ίδιο ίσως που βλέπουμε και στην κάρτα Altar For Tribute), ενώ η δύναμη αυτού, είναι απαραίτητη προκειμένου ο Mazera De Vile να εξαπολύσει την ισχυρή του ικανότητα (''If Pandemonium'' is on your side of the field when you Special Summon this card, your opponrnt discards 3 random cards from their hand.'' If Pandemonium'' is on your side of the field, this Effect is not applied''). Η σχέση βέβαια του Pandemonium με τον Mazera De Ville, αποδεικνύεται και από το γεγονός πως το άνδρο των Archfiends φαίνεται καθαρά πίσω από τη φιγούρα του δαιμονικού όντος.
Έτσι λοιπόν o Warrior Of Zera, ενέδωσε στο πειρασμό των Archfiends για δύναμη, την οποία όντως και κατέκτησε στο τέλος! Μα το κόστος για να την έχει, ήταν να θυσιάσει οτιδήποτε τον έκανε άνθρωπο και να μεταμορφωθεί σε ένα αποκρουστικό ον που θα ζει αιώνια κάτω από την γη.


No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->