Η ιστορία του Warrior Of Zera (Α' Μέρος) - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Η ιστορία του Warrior Of Zera (Α' Μέρος)

 
Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες, που αφηγούνται οι κάρτες του Yu-Gi-Oh!, είναι η ιστορία του Warrior Of Zera! Ο Warrior Of Zera λοιπόν, είναι ένας πολεμιστής ο οποίος κάνει ένα μεγάλο ταξίδι, ώστε να ανακαλύψει το Sanctuary In The Sky, ένα μέρος που θυμίζει τον παράδεισο. Όπως διαβάζουμε και στο κείμενο της κάρτας, ο πολεμιστής μας επιθυμεί να το ανακαλύψει για να κατακτήσει την θεϊκή του δύναμη! "A wandering warrior who seeks the sanctuary where he can gain the power of the Archlords. To escape the temptation of evil fiends, he fights solo day by day.'' Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογα των δυνατών επιλογών του πολεμιστή και των μονοπατιών που θα μπορούσε να ακολουθήσει, αναπτύσσονται και οι αντίστοιχες ιστορίες! Αυτές οι ιστορίες είναι 4 στον αριθμό και η καθεμία εξηγείται από τις σχετικές κάρτες. Εδω θα δούμε πρώτα την "καλή" ιστορία, κατά την οποία ο πολεμιστής μας, ανακαλύπτει το Sanctuary In The Sky!


-Warrior Of Zera: Βάσει της περιγραφής της κάρτας, ο Warrior Of Zera, είναι ένας πολεμιστής ο οποίος περιπλανιέται, αναζητώντας το Sanctuary In The Sky και ευελπιστώντας να κατακτήσει την δύναμη που αυτό κρύβει στους κόλπους του: "A wandering warrior who seeks the sanctuary where he can gain the power of the Archlords. To escape the temptation of evil fiends, he fights solo day by day.''


-Zeradias, Herald Of Heaven: Από αυτή την κάρτα αντιλαμβανόμαστε, από το όνομα και την μορφή του εικονιζόμενου πλάσματος, πως  επρόκειτο για τον Warrior Of Zera. Επιπλέον αντιλαμβανόμαστε, πως ο πολεμιστής μας καταφέρνει τελικά να ανακαλύψει το Sanctuary In The Sky! Αυτό το καταλαβαίνουμε αρχικά από το γεγονός πως βλέπουμε το ίδιο να αχνοφαίνεται κάτω από την ιπτάμενη φιγούρα του Zeradias. Επίσης το καταλαβαίνουμε και από την νέα μορφή του Warrior Of Zera, ο οποίος, μέσω του τίτλου της κάρτας, βλέπουμε να είναι ο αγγελιαφόρος του Sanctuary In The Sky. Το ότι είναι αγγελιαφόρος, αποδεικνύεται και από το Effect της κάρτας: "You can discard this card to the Graveyard to add 1 "The Sanctuary in the Sky" from your Deck to your hand. If "The Sanctuary in the Sky" is not face-up on the field, destroy this card.''(Eν ολίγοις μέσω της ''διαμεσολάβησής'' του, κάνοντας τον ''discard'' δηλαδή, αποκτάς το Sanctuary In The Sky στο χέρι σου).


-Angel Of Zera: Ο πολεμιστής δεν είναι ικανοποιημένος με το να είναι ένας απλός αγγελιοφόρος του Sanctuary In The Sky. Είχε ξεκινήσει αυτό το ταξίδι για να κατακτήσει την δύναμη των Αρχαγγέλων! Οσο περνάει ο καιρός, πετυχαίνει να συγκεντρώνει όλο και περισσότερη δύναμη και κατορθώνει τελικά από ένας ταπεινός αγγελιαφόρος να γίνει ένας Άγγελος! Αν κοιτάξουμε προσεκτικά, παρατηρούμε και το Sanctuary In The Sky να ξεπροβάλει κάτω από την ιπτάμενη φιγούρα του.


-Archlord Zerato: Διψασμένος για την απόλυτη δύναμη του Sanctuary In The Sky, ο πολεμιστής δεν σταματάει εκεί και συνεχίζει να πολεμά για να την κατακτήσει! Τελικά καταφέρνει τον στόχο του και γίνεται ο Αρχάγγελος του Sanctuary In The Sky, το οποίο και το βλέπουμε να δεσπόζει επιβλητικό πίσω του! Καταλαβαίνουμε πως ο Archlord Zerato είναι ο Warrior Of Zera  (πέραν του τίτλου που μοιάζει με το όνομα του Warrior Of Zera και της εμφάνισης του Αrchlord Zerato που μοιάζει με τον ίδιο τον πολεμιστή) και από το ''Summoning Condition'' της κάρτας: "This card cannot be Normal Summoned or Set. This card cannot be Special Summoned except by Tributing 1 face-up "Warrior of Zera" on your side of the field while "The Sanctuary in the Sky" is on the field.'' Βλέπουμε λοιπόν, πως για να ''καλεστεί'' ο Archlord Zerato, πρέπει να θυσιάσουμε έναν Warrior Of Zera και πως επομένως ο Archlord Zerato έρχεται μόνο μέσα από την διαμεσολάβηση του Warrior Of Zera. Τα παραπάνω αποδεικνύουν πως ο Archlord Zerato είναι η αγγελική μορφή στην όποια έχει μεταμορφωθεί ο πολεμιστής μας και πως ο σκοπός του μεγάλου του ταξιδιού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->