John Myko: Ο νικητής του Old School Πρωταθλήματος Δημοφιλών Χαρακτήρων! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

John Myko: Ο νικητής του Old School Πρωταθλήματος Δημοφιλών Χαρακτήρων!

Ο John Myko είναι το άτομο που κατόρθωσε να αναδειχθεί στον μεγάλο νικητή του 12ου Old School Πρωταθλήματος! Σε αυτό το πρωτάθλημα είχαμε αρκετά νέα μέλη και φυσικά είδαμε για άλλη μια φορά μοναδικές μονομαχίες!

Οι μονομαχοι αυτού του πρωταθλήματος καλούνταν να διαμόρφωσαν τις τράπουλες τους, βασισμένοι στη λίστα καρτών των Yugi, Kaiba και Joey. Ο John Myko πέτυχε να διαμορφώσει μια αρκετά δημιουργική και αποτελεσματική τράπουλα, κατορθώνοντας κυριολεκτικά να κατατροπώσει οποιοδήποτε μονομάχο βρέθηκε στο δρόμο του! Σε κάθε μονομαχία ήταν εκείνος πάντα που είχε το πάνω χέρι και ήταν σχεδόν αδύνατον για κάποιο να τον κοντράρει!
(To παραπάνω Deck ειναι εκείνο που πετυχε να κερδίσει το Old School Πρωτάθλημα Δημοφιλών Χαρακτήρων και να κανει τον John Myko πρωταθλητή!)

Αν και με μια πρώτη ματιά η τράπουλα δεν φαίνεται ισχυρή, στη πράξη είναι αρκετά αποτελεσματική, δίνοντας στο κάτοχο της πλεονέκτημα στο χέρι και στο έδαφος και εξασφαλίζοντας του υπεροπλία!
Το πλεονέκτημα στο χέρι κατακτάται με τα "Gadget". Μόλις καλείται ένα "Gadget", εκείνο έχει την ικανότητα να φέρει άλλο ένα "Gadget" από τη τράπουλα, στο χέρι του μονομάχου. Με αυτό το τρόπο, ο μονομάχος εξασφάλιζε πως κάθε γύρο θα έχει σίγουρα ένα επιπλέον τέρας στο χέρι του, με  αποτέλεσμα συνέχεια να το ενισχύει. Οι μονομάχοι έτσι που αντιμετώπιζαν τον Πρωταθλητή, κατέληγαν μετά από κάποιους γύρους, να μειονεκτούν σημαντικά στις κάρτες στο χέρι τους, σε σύγκριση με τον τελευταίο.
Το πλεονέκτημα στο έδαφος, (το οποίο έρχεται σε συνάρτηση με την στρατηγική των "Gadget"), κατακτάται με κάρτες που επιδρούν σε συγκεκριμένα τέρατα. Όντας τα "Gadget" τέρατα με αδύναμη επίθεση σε σχέση με τα τέρατα του εν λόγω Format, ο Πρωταθλητής επικεντρώθηκε σε κάρτες οι οποίες θα μπορούσαν να δώσουν επιθετική δύναμη στα "Gadget" (2x Kunai With Chain, 2x Metalmorph) ή να "χτυπήσουν" μεμονωμένα τα ισχυρότερα (συνήθως) αντίπαλα τέρατα (3x Shrink, 3x Shadow Spell, Enemy Controller). Παράλληλα, (πέραν των "Gadget"), ο πρωταθλητής χρησιμοποίησε και διάφορα άλλα τέρατα με ειδικές ικανότητες, τα οποία θα μπορούσαν να αποβούν χρήσιμα σε διάφορες καταστάσεις (2x Marauding Captain, 3x Blue Flame Swordsman, 2x Slate Warrior, The Fiend Megacyber, Blade Knight) και να προσφέρουν έτσι ευελιξία στον τρόπο παιχνιδιού του.


Ο John Myko λοιπόν, πετυχαίνοντας με τον δημιουργικό συνδυασμό των καρτών του να κερδίζει, σε σύγκριση με τους αντιπάλους του, το πλεονέκτημα σε χέρι και έδαφος, κατόρθωνε, ρίχνοντας σταδιακά τις άμυνες τους, να τους αποδυναμώνει, μέχρις ότου αυτοί να φτάσουν στο σημείο να μην μπορούν να αντισταθούν καθόλου πλέον στο επιθετικό του παιχνίδι και ετσι σύντομα να δέχονται το τελειωτικό του χτύπημα!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->