Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ OLD SCHOOL ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ OLD SCHOOL ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Η ομάδα του Σπύρου Ζουλεκου και του Νίκου Ζουλεκου, είναι αυτή που αναδείχθηκε νικήτρια του 1ου Old School Ομαδικού Πρωταθλήματος! Οι πρωταθλητές διαμόρφωσαν τις τράπουλες τους, βασισμένοι στη λίστα του Yugi (Σπυρος Ζουλεκος) και του Joey (Νίκος Ζουλεκος).
Τα δύο αδέρφια, έχοντας μελετήσει διεξοδικά την τράπουλα τους και την κοινή στρατηγική που θα ακολουθούσαν, πέτυχαν να εξοντώσουν οποιαδήποτε αντίπαλη ομάδα βρέθηκε στο δρόμο τους!
Η λίστα που αφορούσε το 1ο Old School Ομαδικό Πρωτάθλημα, περιελάμβανε καρτες που κατείχαν αποκλειστικά οι Yugi, Kaiba, Joey, Marik, Bakura, Mai, Rebecca και Weevil (Character Deck), με τα μέλη κάθε ομάδας να πρέπει να διαλέξουν διαφορετικό χαρακτήρα πάνω στον οποίο θα βασίσουν τις τράπουλες τους.
Το γεγονός πως τα μέλη της ομάδας δεν μπορούσαν να διαλέξουν τον ίδιο χαρακτήρα για το παιχνίδι τους, έδωσε την ευκαιρία σε τράπουλες με μικρότερη λίστα και πιο αδύναμες κάρτες να αναδειχθούν, ενώ παράλληλα δόθηκε ώθηση στο δημιουργικό και μη προβλέψιμο παιχνίδι.

(Tα παραπάνω Deck ειναι εκείνα που πέτυχαν να κερδίσουν το 1ο Old School Ομαδικό Πρωτάθλημα και να κανουν τον Σπύρο Ζουλεκο και τον Νίκο Ζουλεκο πρωταθλητές!)

Κοιτάζοντας και τις δύο τράπουλες, βλεπουμε πως οι πρωταθλητές αποσκοπούν να εμποδίσουν την ανάπτυξη του επιθετικου παιχνιδιου των αντιπάλων τους και να το αδρανοποίησουν (3x Marauding Captain, Kunai With Chain, 3x Obnoxious Celtic Guardian, Swords Of Revealing Light, 3x Zero Gravity, κτλ), με τον Σπύρο κυρίως να χρησιμοποιεί τέτοιου είδους κάρτες. Ο λόγος είναι πως ο Σπύρος, παίζοντας με τα 5 κομμάτια του Exodia, χρειάζεται να κερδίσει χρόνο, ώστε να καταφέρει να τα τραβήξει όλα και να νικήσει η ομάδα του. Γι' αυτό τον βλέπουμε παράλληλα να χρησιμοποιεί και καρτες που θα τον βοηθούσαν να πετύχει τον συγκεκριμένο σκοπό του (Monster Recovery, Gold Sarcophagus, Monster Reincarnation, Sangan κτλ). 
Όμως, μελετώντας την τράπουλα τους, βλέπουμε πως οι πρωταθλητές δεν είχαν βασιστεί μονάχα στο να τραβήξει ο Σπύρος τα 5 κομμάτια του Exodia για να νικήσουν. Σκεπτόμενοι ίσως, πως με το να βασιστούν μόνο σε αυτή τη στρατηγική θα ήταν αμφίβολο να επικρατήσουν, ενίσχυσαν δραστικά την επίθεση τους, ώστε να εξασφαλίσουν και άλλη δυνατότητα νίκης! Βλέπουμε λοιπόν εδώ, πως το κομμάτι της επίθεσης το αναλαμβάνει κυρίως ο Νίκος (Blue Flame Swordsman, Gilford The Lighting, Goblin Attack Force, The Fiend Megacyber κτλ), με τον Σπύρο να τον βοηθά στις επιθέσεις του χρησιμοποιώντας κάρτες μεμονωμένης καταστροφής (Old Vindictive Magician, Mystical Space Typhoon, Dust Tornado) και με το να ελέγχει τον παντοδύναμο Obelisk! Σε αυτο το σενάριο λοιπόν, η νίκη για την ομάδα θα ερχόταν μέσα από τις μελετημένες και ισχυρές τους επιθέσεις. 

Ο Νίκος Ζουλεκος και ο Σπύρος Ζουλεκος λοιπόν κατόρθωσαν να συνεργαστούν με απίστευτα αποτελεσματικό τρόπο και να διαμορφώσουν τράπουλες, που κυριολεκτικά η μια συμπλήρωνε την άλλη! Ο μεν Σπύρος είχε αναλάβει κυρίως την άμυνα και ο δε Νίκος κυρίως την επίθεση. Συνδυάζοντας με αυτό τον τρόπο της τράπουλες τους, πέτυχαν να διαμορφώσουν ένα αρκετά ισχυρό, ευέλικτο και πολυεπίπεδο Deck, το οποίο τους επέτρεψε να εκμηδενίσουν ολοκληρωτικά, οποιαδήποτε αντίπαλη ομάδα τόλμησε να τους αντιμετωπίσει!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->