Γεράσιμος Βάθης: Ο Κυρίαρχος του Απόλυτου Old School Πρωταθλήματος - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Γεράσιμος Βάθης: Ο Κυρίαρχος του Απόλυτου Old School Πρωταθλήματος

Ο Γεράσιμος Βάθης, είναι εκείνος που τελικά κατόρθωσε να αναδειχθεί στον μεγάλο νικητή του Απόλυτου Old School πρωταθλήματος!
Κανένας μονομαχος δεν ήταν αρκετά ικανός για να ανακόψει την δυναμική και νικηφόρα πορεία του και να του στερήσει τον τίτλο, τον οποίο άξιζε αναμφισβήτητα.

Η λίστα που αφορούσε το Απόλυτο Old School πρωτάθλημα, περιελάμβανε τις κάρτες ΌΛΩΝ των καρτών που εμφανίστηκαν στις season του "Yu-Gi-Oh Duel Monsters''. Έτσι οι μονομάχοι έιχαν την δυνατότητα να επιλέξουν από μια ευρεία ποικιλία καρτών και να δοκιμάσουν διάφορους και πρωτότυπους τρόπους συνδυασμού τους. Σαν αποτέλεσμα είδαμε δημιουργικές τράπουλες που βασίζονταν σε διάφορες στρατηγικές, γεγονός που οδήγησε σε μοναδικές μονομαχίες!

(To παραπάνω Deck ειναι εκείνο που πετυχε να κερδίσει το Απολυτο Old School Πρωτάθλημα και να κανει τον Γεράσιμο Βάθη πρωταθλητή!)

Παρατηρούμε η βασική στρατηγική του Deck του πρωταθλητή να επικεντρώνεται σε δύο πράγματα:
Το πρώτο είναι στο να αδρανοποιησει γενικά το επιθετικό παιχνίδι του αντιπαλου του. Έτσι λοιπόν, βλέπουμε να χρησιμοποιούνται κάρτες με ικανότητα που προστατεύουν τον πρωταθλητή από τις επιθέσεις των αντιπάλων του, "παγώνοντας" παράλληλα το παιχνίδι των τελευταίων (Marauding Captain, Command Knight, Dark Sanctuary, Fairy Box).
Το δεύτερο ειναι στο να διαμορφωσει μια πολυ ισχυρη επίθεση. Γι, αυτο το λογο, παρατηρουμε ο πρωταθλητής να χρησιμοποιεί καρτες που δινουν ισχύ στην επιθετικη δυναμη των τεράτων του (Blue Flame Swordman, Command Knight, Mage Power, Seal Of Orichalcos), οπως και καρτες που θα μπορουσαν να "ρίξουν" καθε πιθανό αμυντικο τειχος που θα ορθώνε ο αντίπαλος του στις επιθέσεις του (Raigeki, Harpie's Feather Duster, Royal Decree, Solemn Judgment).
Αξίζει να σημειωθεί, πως για να πετύχει τα παραπάνω, βάσισε το παιχνιδι του κυρίως στα "Warriors" τέρατα, τα οποία ήταν εκείνα που ικανοποιούσαν στο μεγαλύτερο βαθμό την τακτική παιχνιδιού που αποφάσισε να ακολουθήσει.

Ο Γερασιμοs Βάθης λοιπόν, συνδυάζοντας με μαεστρία την δυνατή του αμυνα με την ισχυρή επίθεση που ειχε διαμορφώσει, κατορθωσε να δημιουργησει ενα αρκερα ικανο Deck το οποιο διέλυσε κατα κρατος καθε του αντίπαλο!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->