Γεράσιμος Βάθης: Ο Μεγάλος Νικητής της Πρόκλησης του Seto Kaiba! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Γεράσιμος Βάθης: Ο Μεγάλος Νικητής της Πρόκλησης του Seto Kaiba!

Μέσα σε ένα αρκετά ευχάριστο και διασκεδαστικό κλίμα, ολοκληρώθηκε το Old School πρωτάθλημα το οποίο βασίστηκε στις κάρτες που χρησιμοποίησε αποκλειστικά ο Seto Kaiba!Διαδραματιστηκαν μοναδικές μονομαχίες που τις χαρακτήριζε κυρίως η αγωνία και η ένταση!

Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και σκληρός! Μα αυτός δεν κατάφερε να πτοήσει τον Γεράσιμο Βάθη! Παίζοντας ισορροπημένα και στρατηγικά, ήταν εκείνος τελικα που κατόρθωσε να κατακτήσει την περίοπτη πρώτη θέση!

(To παραπάνω Old School Deck ειναι εκείνο που πετυχε να κερδίσει το Πρωτάθλημα του Seto Kaiba και να κανει τον Γεράσιμο Βάθη πρωταθλητή!)

Κοιτάζοντας το Deck του πρωταθλητή, μπορούμε να πούμε συνοπτικά πως το χαρακτηρίζει η ισορροπία και η συνοχή, με ολα τα μέρη του να αλληλεπιδρούν με αρμονία. 
Βλέπουμε λοιπόν μια ισχυρή επίθεση, να συνδυάζεται με μια δυνατή και ευέλικτη άμυνα, δημιουργώντας ένα αποτελεσματικό παιχνίδι από μέρους του πρωταθλητή.
Μια επίθεση ειδικοτερα που απαρτίζεται από 3x Kaizer Glider, 1x Chaos Emperor Dragon, 3x Blade Knight και 2x Vorse Raider, τέρατα τα οποία έχουν αξιόλογη επιθετική δύναμη και που με τις ειδικές ικανότητες τους, δύνανται να αποδιοργανωσουν τη στρατηγική του αντιπάλου (Blade Knight, Kaizer Glider, Chaos Emperor Dragon).  
Η άμυνα αντίστοιχα συγκροτείται αποκλειστικά από τέρατα που έχουν σαν ειδική ικανότητα να φέρνουν στο πεδίο είτε τέρατα με ίδιο όνομα (Giant Germ, Peten The Dark Clown), είτε τον εαυτό τους (Twin-Head Behemoth), είτε άλλα τέρατα (Cyber Jar). Σαν αποτέλεσμα, πέραν του ο,τι οι πόντοι ζωής του πρωταθλητή προστατεύονται από εχθρικές επιθέσεις, εκείνος μπορεί και να τα χρησιμοποιήσει σαν "υλικά" είτε για να καλέσει δυνατότερα τέρατα (Kaiser Glider), είτε για να ενεργοποιήσει κάρτες που μπορούν να χαλάσουν το παιχνίδι του αντιπάλου (Crush Card Virus, Enemy Controller). 
Τελος, βλέπουμε ο πρωταθλητής να χρησιμοποιεί κυρίως κάρτες μεμονωμένης καταστροφής που "χτυπάνε" είτε τις Spells και τις Traps του αντιπάλου του (3x Mystical Space Typhoon), είτε αντίπαλα τέρατα (1x Nobleman of Crossout, 2x Ring of Destruction, 1x Dark Core), στοχεύοντας ετσι με το παιχνίδι του σε αντίπαλες κάρτες οι οποίες θα μπορούσαν να του δημιουργήσουν πρόβλημα. 

Ευχαριστούμε θερμά όσους στηρίζουν την προσπάθεια για την αναβίωση του Old School παιχνιδιου! Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας, καθώς πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλα πολλά Old School πρωταθλήματα!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->