Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 2ου OLD SCHOOL ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 2ου OLD SCHOOL ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Η ομάδα του Γεράσιμου Βάθη και του Πέτρου Παντελιδακη, είναι αυτή που αναδείχθηκε νικήτρια του 2ου Old School Ομαδικού Πρωταθλήματος! Οι πρωταθλητές διαμόρφωσαν τις τράπουλες τους, βασισμένοι στη λίστα του Yugi (Γεράσιμος Βάθης) και του Joey (Πετρος Παντελιδακης). Έχοντας διαμορφώσει μια αρκετά αποτελεσματική στρατηγική, οι δυο φίλοι, πέτυχαν να συμπληρώσουν τις περισσότερες νίκες, συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες, καταφέρνοντας έτσι να κατακτήσουν την κορυφή!

Η λίστα που αφορούσε το 2ο Old School Ομαδικό Πρωτάθλημα, περιελάμβανε καρτες που κατείχαν αποκλειστικά οι Yugi, Kaiba, Joey, Marik, Bakura, Mai, Rebecca, Weevil, Pegasus, Big Five & Gozaburo και Rare Hunters {Character(s) Deck}, με τα μέλη κάθε ομάδας να πρέπει να διαλέξουν διαφορετικό χαρακτήρα πάνω στον οποίο θα βασίσουν τις τράπουλες τους.

Οι χαρακτήρες ήταν πλέον περισσότεροι στο 2ο Old School Ομαδικό Πρωτάθλημα από ότι στο 1ο, δίνοντας πιο πολλές ευκαιρίες στους συμμετέχοντες να μονομαχήσουν με τη τράπουλα ενός αγαπημένου τους χαρακτήρα!


(Tα παραπάνω Deck ειναι εκείνα που πέτυχαν να κερδίσουν το 2ο Old School Ομαδικό Πρωτάθλημα και να κανουν τον Γεράσιμο Βάθη και τον Πέτρο Παντελιδάκη πρωταθλητές!)

Κοιτάζοντας και τις δύο τράπουλες, βλέπουμε αρχικά πως οι δύο πρωταθλητές
 έχουν στόχο να καθυστερήσουν τον αντίπαλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του (3x Marauding Captain, 2x Kunai With Chain, 3x Obnoxious Celtic Guardian, 2x Zero Gravity). Σκοπός αυτής της στρατηγικής είναι πιθανόν οι πρωταθλητές να κερδίσουν χρόνο, ώστε την κατάλληλη στιγμή, να εξαπολύσουν ισχυρές επιθέσεις, κομβικής σημασίας, με τη βοήθεια συγκεκριμένων καρτών "κλειδιά" (3x Blue Flame Swordsman, Gilford The Lighting, Obelisk The Tormentor, 2x Silent Swordsman LV5).
Βλέπουμε γενικά οι τράπουλες τους να λειτουργούν συνεργατικά. Ο Πέτρος με τα "Warriors" και τις κάρτες υποστήριξης τους, να είναι αυτός κυρίως που αναλαμβάνει την άμυνα και την επίθεση. Αντίστοιχα ο Γεράσιμος, να είναι αυτός που αναλαμβάνει κυρίως να τον "καλύψει", χρησιμοποιώντας κάρτες μεμονωμένης καταστροφής (2x Old Vindictive Magician, 2 Mystical Space Typhoon, 3x Dust Tornado). 
Αξίζει επίσης εδώ να σημειωθεί, πως ο Γεράσιμος, επιλέγει να μην χρησιμοποιήσει καθόλου κάρτες που ενισχύουν το κύριο "Archetype" του δικού του χαρακτήρα (Spellcasters), δίνοντας βάση κυρίως σε κάρτες καταστροφής και σε κάρτες που θα δημιουργούσαν απρόσμενα προβλήματα στο παιχνίδι των αντιπάλων του (2x Exchange, 2x Soul Release, Card Destruction).

Ο Γεράσιμος Βάθης και ο Πέτρος Παντελιδάκης λοιπόν, δουλεύοντας μαζί, πέτυχαν να συνδυάσουν κατάλληλα τις τράπουλες τους, δημιουργώντας μια ισχυρή και αποτελεσματική στρατηγική! Μια στρατηγική η οποία λειτούργησε πολύ καλά στην πράξη και τους δικαίωσε στο τέλος, χαρίζοντας τους τον πολυπόθητο τίτλο των πρωταθλητών!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->