Η Ιστορία του Επιζώντα της Διαφορετικής Διάστασης (D.D. Survivor) - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Η Ιστορία του Επιζώντα της Διαφορετικής Διάστασης (D.D. Survivor)


Στο παιχνίδι των τερατομονομαχιων οταν ενα τερας "φεύγει" απο την αρενα επειδή θυσιάζεται ή καταστρεφεται, καταλήγει στο χωρο του Νεκροταφείου, οπου θεωρείται νεκρό. Ομως υπαρχει και το ενδεχόμενο, το τέρας που θα καταστραφεί η θα θυσιάστει, να μην καταληξει απαραίτητα στο Νεκροταφείο, μα και να βγει "εκτός παιχνιδιού" (Banish). Η εξοδος ενος τέρατος απο το παιχνίδι, (και μεταφορικα απο τα σύνορα του γνωστού μας κόσμου), επιτυγχάνεται μέσω των ειδικών ικανοτήτων κάποιων καρτών (π.χ. Dimensional Fissure).
Αυτός λοιπόν ο κόσμος, που ειναι εκτός της δικης μας πραγματικότητας, καλείται Διαφορετική Διάσταση (D.D.) Ένας κόσμος, με δικούς του φυσικούς νόμους, ο οποίος μέσω των ιστοριών διαφόρων καρτών που έχουν σχεση με αυτον, μπορούμε να πούμε πως τον χαρακτηρίζει ο κίνδυνος, το μυστήριο και η αβεβαιότητα.

-D.D. Survivor: Η Διαφορετική Διάσταση όντας ένας κόσμος με τους δικους του κανόνες, αποτελεί προκληση για εκείνους που έχουν παγιδευτεί σε αυτον και προσπαθούν να αποδράσουν.
Αυτό ισχύει και για τον νέο της παραπάνω εικόνας, ο οποίος βρίσκεται παγιδευμένος στον κοσμο της Διαφορετικής Διάστασης. Ο νέος φαίνεται να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα άσχημες καιρικές συνθήκες. Για να προστατευτεί από αυτές, καλύπτει το σώμα του με έναν χιτώνα, τον οποίο βλέπουμε λόγω των συνθηκών, να είναι αρκετά φθαρμένος. Τα μόνα σημεία του σώματός του άντρα που βλέπουμε να φαίνονται, είναι το δεξί μεταλλικό χέρι και πόδι του, τα οποια μάλλον δεν ειναι απαραίτητο να καλυφθούν, καθως η ανθεκτική κατασκευή τους, αποτρέπει την πιθανότητα εκείνα να καταστραφουν από τις αντίξοες συνθήκες της Διαφορετικής Διάστασης.
Ο άντρας λοιπόν αυτός, τελικά φαίνεται πως καταφέρνει να αποδράσει από την D.D. Το ενα στοιχείο που το υποστηρίζει ειναι ο τιτλος της κάρτα (D.D. Survivor), που υποννοει πως ο άντρας κατάφερε να επιβιώσει. Το δεύτερο στοιχειο ειναι η ικανότητα του τέρατος, το οποίο έχει την δυνατότητα, όταν βγαίνει εκτός παιχνιδιού, να γυρίζει στην αρένα στο τελος του γύρου: "During the End Phase, if this card was banished while face-up, on your side of the field, this turn: Special Summon this banished card. This effect can only activate once per turn.''

-Escape from the Dark Dimension: To ότι ο άντρας καταφέρνει να αποδράσει από την D.D. φανερώνεται και από την ικανότητα της παραπάνω κάρτας, στην οποία και τον βλέπουμε να εικονίζεται: "Target 1 of your banished DARK monsters; Special Summon that target. When this card leaves the field, destroy that target, and if you do, banish it. When that target is destroyed, destroy this card''.
Ο D.D Survivor είναι βέβαια DARK Monster και όντως έχει παγιδευτεί στην  D.D. (για να μπορέσει να γυρίσει και πάλι στον κόσμο μας, μέσω αυτής της κάρτας).
Η ειρωνεία είναι πως αν φέρουμε τον D.D. Survivor με την συγκεκριμένη κάρτα και αυτή καταστραφεί, παρόλο που ο D.D. Survivor θα βγει εκτός παιχνιδιού (Banish), εκείνος, χάρις την δική του ειδική ικανότητα θα επιστρέψει και ΠΑΛΙ απο την Διαφορετική Διάσταση! Μια λεπτομέρεια που δείχνει ο,τι ο αντρας αυτός εχει "κατακτήσει" απόλυτα τον χώρο της D.D. και αυτή δεν αποτελει πλέον πρόκληση για τον ίδιο.

-Chain thrahser: Ποιος είναι όμως αυτός ο μυστήριος επιζώντας της Διαφορετικής Διάστασης; Υποστηρίζεται πως είναι ο νεαρός που εικονίζεται στην παραπάνω κάρτα (Chain Thrasher). Δύο πράγματα το υποστηριζουν: Το πρώτο είναι πως το δεξί χερι και πόδι του είναι τυλιγμένα με γάζες. Είναι πιθανόν οι γάζες να καλύπτουν τα μεταλλικά μέλη που βλέπουμε να έχει ο D.D. Survivor. Είναι λοιπόν δυνατόν, λόγω των άσχημων συνθήκων στη D.D. να σκίστηκαν οι γάζες και να φανερωθηκαν έτσι τα μεταλλικά μέλη του άντρα.
Το δεύτερο (και πιο ισχυρό) στοιχείο που το μάρτυρα, είναι το πρόσωπό του: Αν κοιτάξετε προσεκτικά την κουκούλα του D.D. Survivor, θα δείτε να αχνοφαίνεται ένα πρόσωπο όμοιο με του Chain Thrasher!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->