Πέτρος Παντελιδάκης: Ο Απόλυτος Old School Κυρίαρχος! - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Πέτρος Παντελιδάκης: Ο Απόλυτος Old School Κυρίαρχος!


Από τους 5 Old School Πρωταθλητές, ο Πέτρος Παντελιδάκης ήταν αυτός τελικά που κατόρθωσε να επικρατήσει στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και να αναγορευτεί επομένως, στον Απόλυτο Old School Κυρίαρχο! 
Μια επικράτηση η οποία έγινε ακόμη πιο μεγαλειώδης και από το γεγονός πως ο Πέτρος Παντελιδάκης, αποδέχτηκε και εν τέλει κέρδισε την Μυστική Πρόκληση, διπλασιάζοντας έτσι την αξία του επάθλου που έλαβε! 

Οι πέντε πρωταθλητές ήταν υποχρεωμένοι να διαμορφώσουν ένα Deck αποκλειστικά βασισμένο σε έναν από τους τρεις βασικούς χαρακτήρες που εμφανίστηκαν σε ΟΛΕΣ τις Season του ''Yu-gi-oh! Duel Monsters'' (Yugi,Kaiba,Joey). Αυτό σήμαινε πως μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάρτες ΜΟΝΟ από μια λίστα και δεν μπορούσαν να αναμείξουν κάρτες και από τις τρειςΟ Πέτρος Παντελιδάκης επέλεξε να μονομαχήσει χρησιμοποιώντας τη λίστα του αγαπημένου του χαρακτήρα, του Joey και να διαμορφώσει ένα αρκετά δημιουργικό, ισορροπημένο και αποτελεσματικό Deck, το οποίο και του χάρισε κυριολεκτικά μια επική επικράτηση!

(Το παρακάτω είναι το Deck του Απόλυτου Old School Κυρίαρχου. Ένα Deck που επικεντρωνόταν κυρίως στο "πάγωμα" του παιχνιδιού του αντιπάλου και την καθυστέρηση του (Marauding Captain, Scapegoat, Fairy Box κτλ), όπως και σε κάρτες "κλειδιά", που μπορούσαν είτε να "γυρίσουν" σε μια στιγμή μια δύσκολη μονομαχία (Fiber Jar, Raigeki κτλ), είτε να αποδιοργανώσουν απρόσμενα την στρατηγική του αντιπάλου του (Bottomless Trap Hole, Sasuke Samurai, Jinzo κτλ).
Ο Πέτρος Παντελιδάκης έκανε την εμφάνιση του για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της "Πόλης της Μάχης". Σε εκείνο το πρωτάθλημα πέτυχε να γίνει πρωταθλητής, κερδίζοντας το έπαθλο τον 3 Αιγυπτίων Θεών! Παρόλο που δεν κατόρθωσε να κερδίσει κάποιο από τα επόμενα πρωταθλήματα, τα Deck του χαρακτηρίζονταν από την ευρηματικότητα και την ισορροπία.
Ένας μονομάχος συνετός, συνεσταλμένος, ήρεμος, πάντα με λόγια μετρημένα. 
Ένας μονομάχος, ο οποίος αν και εξαιρετικά ικανός και ισχυρός, ήταν πάντοτε χαμηλών τόνων,
διδάσκοντας έτσι σε όλους, μετά τη μεγαλειώδη νίκη του, πως τα λόγια έχουν ελάχιστη σημασία, όταν αυτά συγκρίνονται με τις πράξεις!


Φτάνοντας πλέον στο τέλος της μεγαλειώδους Old School Διοργάνωσης, η σελίδα μας ευχαριστεί θερμά όσους ήταν μαζί μας και υποστήριξαν την αναβίωση του Old School Yu Gi Oh! και εύχεται σε όλους Καλό Καλοκαίρι!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->