Το νικηφόρο Deck του 5ου Old School πρωταθλήματος - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Το νικηφόρο Deck του 5ου Old School πρωταθλήματος


To παραπάνω Old School Deck ειναι εκείνο που πετυχε να κερδίσει το "Μεγαλειώδες Πρωταθλήμα" (Grand Championship) και να κανει τον Στέλιο Καψενα τον νέο πρωταθλητή! 

Το 5ο Old School πρωτάθλημα περιελάμβανε μια μεγάλη λίστα από διάφορες δυνατές κάρτες, προλειαινοντας έτσι το έδαφος για την ανάδειξη ποικιλων και ισχυρών στρατηγικών!
Για άλλη μια φορά είχαμε μοναδικές και σκληρές μάχες! Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, μα μόνο ένας θα επικρατούσε! Αυτός λοιπόν τώρα, ήταν ο Στέλιος Καψενας! 
Έχοντας διαμορφώσει ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό Deck κατόρθωσε να συντρίψει οποιοδήποτε μονομάχο εμφανίστηκε μπροστά του και να αναγορευτει στον αδιαπραγματευτο κυρίαρχο του "Grand Championship"!
Κοιτάζοντας το Deck του πρωταθλητή, βλέπουμε πως έχει βασίσει την στρατηγική του σε ένα συγκεκριμένο αρχέτυπο παιχνιδιού ("Fairy Tale Archetype"). Έχοντας ως βασική κάρτα το Golden Castle of Stolmberg και ορισμένες, διαλεγμενες προσεκτικά, κάρτες που δούλευαν συνεργατικά με αυτό, πέτυχε να αναπτύξει ένα αρκετά αποτελεσματικό παιχνίδι. 
Το Golden Castle of Stromberg είναι μια εξαιρετικά ισχυρή κάρτα η οποία επέτρεπε τον χρήστη της να φέρει με ειδικό κάλεσμα οποιοδήποτε "FairyTale" τέρας από το Deck του σε κάθε γυρο. Επιπλέον τον προστάτευε από αντίπαλες επιθέσεις, αφού κατέστρεφε αυτόματα το εχθρικό τέρας που θα επιτίθεντο, ενώ συγχρόνως ο αντίπαλος θα έχανε τους μισούς πόντους ζωής του(!). Έτσι λοιπόν, ο πρωταθλητής μπορούσε να καλέσει οποιοδήποτε "Fairy Τale" τέρας ήθελε για να εξοπλίσει τις γραμμές του, ενώ παράλληλα θωρακίζοταν αποτελεσματικά από ενδεχόμενες επιθέσεις του αντιπάλου.
Το γεγονός μάλιστα πως τα "Fairy Tale" τέρατα είχαν διάφορες ικανότητες (οι οποίες επιπλέον ενδυναμωνονταν με το Golden Castle of Stolmberg), προσέφεραν μια ευελιξία στον τρόπο παιχνιδιού του πρωταθλητή. Είχε λοιπόν αυτός τη δυνατότητα, είτε να αναζητήσει το Golden Castle of Stolmberg (Gliffe the Phantom Bird), ειτε να καταστρέψει κάρτες του αντιπάλου του (Hexe Trude, Gliffe the Phantom Bird, Iron Cage), είτε να προστατέψει το "πολύτιμο" Κάστρο του (Prinzessin, Pumpkin Carriage) είτε να ενισχύσει το χέρι η/και το έδαφος του με "Warrior" τέρατα (Iron Hans, Iron Knight, Blue Flame Swordsman).
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως οι υπόλοιπες καρτες που χρησιμοποίησε ο πρωταθλητής, αν και δεν συγκαταλέγονταν στο "Fairy Tale Archetype" φρόντισαν να ελαχιστοποιησουν τις αδυναμίες του. Έτσι λοιπόν, ο πρωταθλητής  χρησιμοποίησε κάρτες που καθυστερούσαν τον αντίπαλο μέχρι να φέρει τo Golden Caste of Stromberg (Scapegoat, Swords of Revealing Light κτλ), η σαν το είχε φέρει, να τον εμπόδιζαν να βγάλει εκτός παιχνιδιού τέρατα ''κλειδιά'' (π.χ. Pumpkin Carriage) πού ήταν πολύ σημαντικά για το παιχνίδι που είχε αναπτύξει (Call of the Earthbound, Negate Attack κτλ).

Έχοντας φτάσει μετα το 5ο Old School πρωτάθλημα στο τέλος της διοργάνωσης, βλέπουμε να εχουν παρουσιαστεί 5 διαφορετικοί πρωταθλητές. Δεν έχει αναδειχθεί ακόμη ο απόλυτος πρωταθλητής της  Old School διοργάνωσης. Γι' αυτό  τον λόγο, ο Γ. Βάθης, ο Χ. Σώφρονας,  Σ. Ζουλεκος, ο Σ. Καψενας και ο Π. Παντελιδάκης, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους μέχρι τελικής πτώσεως, σε ένα ξεχωριστό και μοναδικό Event που θα λάβει χώρα το Σάββατο 29 Ιουνίου στη Καισσα Πειραιά!
Ποιος θα είναι λοιπόν αυτός που αξίζει να λάβει την κορώνα του απόλυτου Old School πρωταθλητή;

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->