Το νικηφόρο Deck του 4ου Old School πρωταθλήματος - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Το νικηφόρο Deck του 4ου Old School πρωταθλήματος


To παραπάνω Old School Deck ειναι εκείνο που πετυχε να κερδίσει το πρωτάθλημα των Θρυλικών Δράκων και να κανει τον Γερασιμο Βάθη τον νέο πρωταθλητή! 

Η λίστα του 4ου Old School πρωταθλήματος, περιελάμβανε μια μεγάλη ποικιλία από καρτες που σχετίζονταν σημαντικά μεταξύ τους, δίνοντας έτσι την δυνατότητα κατασκευής διαφορων και ανταγωνιστικών Deck. 
Αξιζει εδώ να σημειωθεί το Deck του Παναγιώτη Πετρατου, το οποίο ήταν βασισμένο αποκλειστικά σε "Guardians"! Ένα αρκετά ενδιαφέρον, ισχυρό (και μοναδικο) Deck το οποίο είχε τη δυνατότητα είτε να σου χαρίσει μια γρήγορη και εύκολη νίκη μέσω των συνδυασμών των καρτών του, ειτε να σε αφήσει άσχημα εκτεθειμένο σε διαδοχικές επιθέσεις του αντιπάλου σου σε κάθε γυρο, εξαιτιας ενός και οχι τόσο καλου τραβηγματος στην αρχή.

Ο Γεράσιμος Βαθης τελικα ηταν εκείνος που αυτή τη φορα αναδείχθηκε στον απόλυτο κυρίαρχο του πρωταθλήματος των Θρυλικών Δράκων!
Έχοντας μελετήσει καλά το Deck του, πέτυχε να διαλύσει κατά κράτος καθε του αντιπαλο και να μείνει αήττητος μέχρι τελους!
Ο Γ. Βαθης κατορθώνει λοιπόν να είναι ένας Old School πρωταθλητής μαζί με τον Χ. Σώφρονα, τον Σ. Ζουλεκο και τον Π. Παντελιδάκη. Ο 4ος κατά σειρά Old School μονομάχος που το επιτυγχάνει!










Κοιτάζοντας το Deck του πρωταθλητή μπορούμε να πούμε πως έχει δώσει βάση σε μια ισχυρή και αποτελεσματική επίθεση, φροντίζοντας παράλληλα αυτή να μην χάνει την ευελιξία της. Έτσι λοιπόν βλέπουμε πολλά τέρατα με ουσιαστική επιθετική δύναμη, με δυνατά Effects και που τα περισσότερα απαιτούν μόνο μια θυσία για να καλεστούν (Vorse Raider, Kaiser Glider, Jinzo κτλ).
 Αν και δίνει λιγοτερη βάση στην άμυνα, εντούτοις χρησιμοποιεί αμυντικες κάρτες που είναι ισχυρές και στρατηγικής σημασίας, επιτυγχάνοντας έτσι να αμυνθει με επιτυχία απέναντι σε ενδεχόμενες επιθέσεις των αντιπάλων του (Obnoxious Celtic Guardian, Electromagnetic Turtle, Shrink κτλ).
Τελος, βλέπουμε να χρησιμοποιεί αρκετές κάρτες που "χτυπάνε" τις Spells και τις Traps του αντιπάλου του, είτε καταστρέφοντας τες ολοσχερώς (Mystical Space Typhon, Breaker the magical warrior κτλ), είτε αχρηστεύοντας τες (Royal Decree, Spell Canceler κτλ), αποδιοργανώνοντας έτσι σε σημαντικό βαθμό το παιχνίδι του.


Ο Γεράσιμος Βάθης πέτυχε να διαμορφώσει ένα Deck που δεν βασιζόταν αποκλειστικά σε ένα συγκεκριμένο τύπο τεράτων (Warriors, Spellcasters κτλ), όπως ίσχυε με τα Deck των άλλων μονομάχων. Είχε φροντίσει αυτο, να περιλαμβάνει "λίγο από όλα''. Η απόφαση του από ο,τι φαίνεται τελικά τον δικαίωσε, καθώς πέτυχε να διαμορφώσει ενα αρκετά ισορροπημένο, λειτουργικό και αποτελεσματικό Deck. Κατόρθωσε ετσι λοιπόν επάξια στο τέλος, να γίνει ο νέος Old School πρωταθλητής!


No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->