Το νικηφόρο Deck του 3ου Old School πρωταθλήματος - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Το νικηφόρο Deck του 3ου Old School πρωταθλήματος

To παραπάνω Old School Deck είναι εκείνο που πετυχε να κερδίσει το πρωτάθλημα του Εικονικού Κόσμου και να κανει τον Σπυρο Ζουλεκο τον νέο πρωταθλητή! 

Η λίοτα του 3ου Old School πρωταθλήματος, αφορούσε τις κάρτες ΌΛΩΝ των χαρακτήρων που συμμετείχαν στον ''Εικονικό Κόσμο'', δίνοντας έτσι στους μονομάχους πολλές επιλογές και εναλλακτικές, σχετικά με τον τρόπο που θα διαμόρφωναν την τράπουλά τους. Γι' αυτό και είδαμε Deck τα οποία διαφοροποιούνταν μεταξύ τους και βασίζονταν σε διάφορες τακτικές για να επικρατήσουν. Αξίζει να σημειωθεί πως στον Εικονικό Κόσμο έκαναν και το ντεμπούτο τους τα ''Spirit'' τέρατα, τα οποία και είδαμε να χρησιμοποιούνται από αρκετούς μονομάχους.

Ο Σπύρος Ζουλεκος λοιπον -έχοντας μελετήσει με σύνεση το τρόπο του παιχνιδιού του και τη συνακόλουθη στρατηγική του- κατάφερε να ισοπεδώσει κάθε αντιπαλο που βρεθηκε στο πέρασμα του και έτσι να γίνει ο αδιαπραγματευτος κυρίαρχος του πρωταθληματος!
Είναι ο 3ος κατά σειρά μονομάχος ο οποίος κατόρθωσε να μπει στο πάνθεον των Old School πρωταθλητων, μαζί με τον Χ. Σώφρονα και τον Π. Παντελιδάκη!










Κοιτάζοντας το Deck του πρωταθλητή μπορούμε να πούμε πως έχει δώσει ιδιαίτερη βάση στην επιθετική του δύναμη. Μια επιθετική δύναμη όμως, η οποία δεν χαρακτηρίζεται από την υπερβολική ισχύ της, μα κυρίως από την ευελιξία της. Έτσι λοιπόν ΔΕΝ βλέπουμε πολλά τέρατα με μεγάλη επιθετική δύναμη, (που απαιτούν θυσία), μα τέρατα που διαθέτουν αξιόλογη επιθετική δύναμη και που μπορούν να καλεστούν εύκολα και άμεσα (Vorse Raider, Slate Warrior, Goblin Attack Force κτλ), αποσκοπώντας στο να κάνουν το παιχνίδι του πρωταθλητή πιο ευέλικτο και γρήγορο (και αντισταθμίζοντας αποτελεσματικά το μεινονέκτημα της μείωσης της επιθετικής ισχύος του Deck του).
Δίνεται λίγο πιο μικρή σημασία στην άμυνα, καθώς δεν χρησιμοποιούνται αντίστοιχα πολλές αμυντικές κάρτες. Αξίζει όμως να σημειωθεί, πως οι αμυντικές κάρτες που χρησιμοποιούνται, είναι δυνατές και στρατηγικής σημασίας, μπορώντας έτσι, είτε να προστατέψουν αποτελεσματικά τον Σ. Ζουλέκο σε μια δύσκολη κατασταση (Scapegoat, Swords οf Revealing Light, Obnoxious Celtic Guard κτλ), είτε να δημιουργήσουν απρόσμενο πρόβλημα στα τέρατα του αντιπάλου και να τον αποδιοργανώσουν (Ancient Lamp. Shrink, Nightmare Penguin κτλ).
Αξίζει τέλος να γίνει και μια μικρή μνεία σε δύο κάρτες που χρησιμοποίησε δγμιουργικά για να αναπτύξει το παιχνίδι του. Ο λόγος για τις κάρτες ''Yata-Garasu'' και ''Drop Off'' με τις οποίες πέτυχε σε σημαντικό βαθμό να δυσχεράνει το παιχνίδι των αντιπάλων του. Μάλιστα σε μια από τις μονομαχίες του, κατάφερε, συνδυάζοντας στρατηγικά τις παραπάνω δύο κάρτες, να κάνει '' Draw Lockdown'' στον αντίπαλο του και τελικά να τον αναγκάσει να παραδοθεί!

Ο Σπύρος Ζουλέκος έτσι, πέτυχε να διαμορφώσει ένα δημιουργικό, δυνατό και ευέλικτο Deck, κατορθώνοντας να γίνει ο νέος Old School πρωταθλητής!
Συνεχίζουμε λοιπόν ακάθεκτα, για το 4ο Old School πρωτάθλημα που θα είναι βασισμένο τώρα στη ''καταραμένη''
Σφραγίδα του Ορείχαλκου! Ποιος θα είναι άραγε, αυτή τη φορά ο 4ος Old School πρωταθλητής;

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->