Φτάνοντας στυ τέλος του 2ου Old School πρωταθλήματος της Πόλης της Μάχης - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Φτάνοντας στυ τέλος του 2ου Old School πρωταθλήματος της Πόλης της Μάχης

Μέσα σε ένα αρκετά ευχάριστο και διασκεδαστικό κλίμα ολοκληρώθηκε και το 2ο Old School πρωτάθλημα της Πόλης της Μάχης. Διεξήχθησαν ενδιαφέρουσες μονομαχίες που τις χαρακτήριζε κυρίως ο έξυπνος και ευρηματικός συνδυασμός των καρτών της λίστας.

Η λίστα που αφορούσε το Old School πρωτάθλημα της Πόλης της Μάχης, περιελάμβανε μόνο τις κάρτες του Yugi, του Kaiba και του Marik (των μονομάχων δηλαδή που κατείχαν τους Αιγύπτιους Θεούς) καθώς το πνεύμα και γενικά η θεματολογία του πρωταθλήματος, βασιζόταν στους Αιγύπτιους Θεούς. Επομένως οι συμμετέχοντες έπρεπε να βασιστούν σε μια ''περιορισμένη'' λίστα καρτών για να καταρτίσουν τα deck τους, ενώ ήταν δύσκολο οι κάρτες να συνδυαστούν μεταξύ τους. Έτσι λοιπόν έπρεπε να επιστρατεύσουν την δημιουργικότητα και την φαντασία τους, ώστε να πετύχουν να διαμορφώσουν έναν καλό και ανταγωνιστικό deck.

Τα περισσότερα από τα deck ήταν αρκετά ευρηματικά και είδαμε μοναδικές και αξιόλογες μάχες! Ένας όμως θα ήταν αυτός που θα έπρεπε να αναδειχθεί νικητής και να κυριαρχήσει απέναντι στους άλλους! Αυτός που το κατόρθωσε, ήταν ο Πέτρος Παντελιδάκης. Παίζοντας με εξαιρετική μαεστρία, κατόρθωσε να εκθρονίσει τον πρωταθλητή του ''Βασιλείου της Μονομαχίας'', τον Χαράλαμπο Σώφρονα (ο οποίος βγήκε δεύτερος!) και να στεφθεί νικητής, λαμβάνοντας το έπαθλο των 3 καρτών των Αιγύπτιων Θεών!


(Παρακάτω βλέπουμε το Old School deck με το οποίο ο Πέτρος Παντελιδάκης πέτυχε να γίνει ο αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος του 2 Old School πρωταθλήματος.)

Ύστερα από την εν γένει θετική απήχηση που έχουν τα Old School πρωταθλήματά μας μέχρι τώρα, επρόκειτο να ακολουθήσουν και άλλα πολλά! Παρακολουθείτε τα νέα της σελίδας μας και μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο!

No comments:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->