Hero Heart: Μια ιστορία για αυτό που κάνει έναν αληθινό ήρωα - Greek Yu-Gi-Oh! Fans: Νέα-Ενημέρωση/Επεισόδια Yugioh/Άρθρα/Τουρνουά/Yugioh Store

Hero Heart: Μια ιστορία για αυτό που κάνει έναν αληθινό ήρωα


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που κάνει πραγματικά έναν ήρωα; Η κάρτα που απαντάει σε αυτό το ερώτημα, δεν είναι άλλη, από την ''Hero Heart''. Ένας ήρωας καθορίζεται από την δύναμη της καρδιάς του! Αυτή είναι που θα καθορίσει το διαμέτρημα του! Η καρδιά ενός ήρωα, είναι προορισμένη να μάχεται με αυταπάρνηση και γενναιότητα μέχρι το τέλος! Δεν παραιτείται μέχρι να εκπληρώσει το υψηλό ιδανικό της! Πολεμά με πάθος, ακόμη και αν οι συνθήκες για να συνεχίσει να αγωνίζεται, φαντάζουν εφιαλτικές!

Η εν λόγω κάρτα λοιπόν εικονίζει έναν πολεμιστή, να βρίσκεται σε μια εμπόλεμη ζώνη. Φαίνεται λοιπόν αυτός, να αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες στο πεδίο της μάχης που έχει εμπλακεί. Η πανοπλία του είναι διαλυμένη σε διάφορα σημεία της. Η κόκκινη μπέρτα του είναι σκισμένη στις άκρες της. Εχθρικά βέλη τον έχουν περικυκλώσει, με ένα εξ αυτών μάλιστα να έχει καρφωθεί στον δεξί του ώμο. Οι μάχες που έχει δώσει, τον έχουν εξουθενώσει και γι' αυτό τον βλέπουμε να έχει γονατίσει από την εξάντληση.

Σαν να μην έφταναν αυτά, το σπαθί του έχει σπάσει στα δύο! Παρά όμως τις δύσκολες περιστάσεις που αντιμετωπίζει, δεν χάνει το ηθικό του! Σκίζοντας ένα κομμάτι από τα ρούχα του, δένει σφιχτά την άκρη της σπασμένης λεπίδας.'Υστερα την αρπάζει από αυτό το σημείο με το ελεύθερο χερι του, οπλίζοντάς το. Κρατώντας τη λεπίδα από το μέρος που την έχει καλύψει με το ύφασμα, αποτρέπει να τραυματιστεί από την μυτερή κόψη της. Το άλλο χέρι του είναι ήδη οπλισμένο με το σπασμένο σπαθί. Μπορεί οι σπασμένες λεπίδες που ελέγχει, να μην έχουν την ίδια καταστρεπτική ισχύ με το ακέραιο σπαθί που κατείχε, μα με τον κατάλληλο χειρισμό, μπορούν και αυτές να αποβούν φονικές!
Μάλιστα τώρα, έχει και τα δύο του χέρια οπλισμένα, και όχι μόνο το ένα, όπως πριν.

Δεν γνωρίζουμε την συνέχεια της ιστορίας της κάρτας. Μπορούμε όμως να την προκαταλάβουμε από τις μέχρι τώρα ενέργειες του πολεμιστή. Και φαίνεται πως αυτός επρόκειτο να πολεμήσει μέχρι τελικής πτώσεως! Του είναι αδιάφορο αν οι περιστάσεις είναι εχθρικά διακείνμενες απέναντί του! Θα αγωνιστεί να τις ξεπεράσει, όποιες και αν είναι αυτές!

Τα παραπάνω αντικατοπτρίζονται και στην ικανότητα της κάρτας: ''Τarget 1 face-up "Elemental HERO" monster you control; halve its ATK until the end of this turn, but it can attack twice during this turn's Battle Phase.'' Το γεγονός πως η επίθεση του πολεμιστή λοιπόν, υποδιπλασσιάζεται, οφείλεται στο γεγονός πως το σπαθί του σπάει στα ΔΥΟ! Η επίθεση λοιπόν που μπορεί πλέον να εξαπολύσει με την ''σπασμένη'' του μορφή, είναι λιγότερο ισχυρή, από αυτήν που μπορούσε στην ακέραια μορφή του.

Επιπλέον, το γεγονός πως ο πολεμιστής με την  δημιουργικότητα του, μεταμόρφωσε και τα δύο σπασμένα κομμάτια του σπαθιού σε όπλα -οπλίζοντας έτσι και τα δύο χέρια του-, του έδωσε την δυνατότητα, να μπορεί πλέον να επιτεθεί και με το άλλο χέρι του -που δεν ήταν οπλισμένο πρωτύτερα- και έτσι να εκτελεί τώρα ''διπλές'' επίθεσεις.

Ποιος είναι όμως αυτός ο ήρωας; Δεν γνωρίζουμε πολλά για την ταυτότητα του. Η μόνη πληροφορία που έχουμε γι' αυτόν, είναι πως -εφόσον για να ενεργοποιηθεί η εν λόγω κάρτα, πρέπει υποχρεωτικά να επιλεγεί ένας ''Elemental Hero''-, ο συγκεκριμένος πολεμιστής πρέπει να είναι κάποιος ''Elemental Hero''. Δεν γνωρίζουμε ονομαστικά ποιος είναι αυτός ο ''Εlemental Hero''. Γι' αυτό και μπορούμε να πούμε, πως ο πολεμιστής της κάρτας είναι ένας αφανής ήρωας! Ένας ήρωας χωρίς όνομα! Ένας άσημος πολεμιστής, που με τις πράξεις του αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα μίμησης για τον καθένα μας, αφού μας δείχνει τον τρόπο που πρέπει να δρα κανείς, ώστε να μπορεί να αποκαλείται αληθινός ήρωας!

1 comment:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ

VENDORA

-->